Имоти Варна - Агенция за недвижими имоти Вариант ИР е една от първите професионални агенции за

недвижими имоти в България

. Вариант ИР продава недвижими имоти в България, купува недвижими имоти в България, продава недвижими имоти в Варна, купува недвижими имоти в Варна, продава недвижими имоти в София, купува недвижими имоти в София, продава недвижими имоти в Бургас, купува недвижими имоти в Бургас, продава недвижими имоти в Добрич, купува недвижими имоти в Добрич.

Продава апартамент

в България, купува апартамент в България, продава апартамент в Варна, купува апартамент в Варна, продава апартамент в София, купува апартамент в София, продава апартамент в Бургас, купува апартамент в Бургас, продава апартамент в Добрич, купува апартамент, Продажба апартаменти в Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР

Продава къща в България, купува къща в България, продава къща в Варна, купува къща в Варна, продава къща в София, купува къща в София, продава къща в Бургас, купува къща в Бургас, продава къща в Добрич, купува къща в Добрич.

Продава имоти България

, купува имоти България, продава имоти Варна, купува имоти Варна, продава имоти София, купува имоти София, продава имоти,Продажба апартаменти Бургас, купува имоти Бургас, продава имоти Добрич, купува имоти Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР Продава земя

в България, купува земя в България, продава земя в Варна, купува земя в Варна, продава земя в София, купува земя в София, продава земя в Бургас, купува земя в Бургас, продава земя в Добрич, купува земя в Добрич.

Продава парцел

в България, купува парцел в България, продава парцел в Варна, купува парцел в Варна, продава парцел в София, купува парцел в София, продава парцел в Бургас, купува парцел в Бургас, продава парцел в Добрич, купува парцел в Добрич.

Продажба апартамент и хотел

в България, купува хотел в България, продава хотел в Варна, купува хотел в Варна, продава хотел в София, купува хотел в София, продава хотел в Бургас, купува хотел в Бургас, продава хотел в Добрич, купува хотел в Добрич.

Продава офис

в България, купува офис в България, продава офис в Варна, купува офис в Варна, продава офис в София, купува офис в София, продава офис в Бургас, купува офис в Бургас, продава офис в Добрич, купува офис в Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР Продава вила

в България, купува вила в България, продава вила в Варна, купува вила в Варна, Продажба апартаменти, продава вила в София, купува вила в София, продава вила в Бургас, купува вила в Бургас, продава вила в Добрич, купува вила в Добрич.

Продава магазин

в България, купува магазин в България, продава магазин в Варна, купува магазин в Варна, продава магазин в София, купува магазин в София, продава магазин в Бургас, купува магазин в Бургас, продава магазин в Добрич, купува магазин в Добрич,Продажба апартаменти.

Изберете Вид на имота (imot) (Апартаменти, Къщи и вили, Парцели, Бизнес имоти, Под наем и Ваканционен.) в зависимост от имотът, който търсите.Продажба апартаменти. За да търсите имоти в конкретен район - изберете от списъка Град: и после изберете град или село в областта. Продажба апартаменти. за село в България, град в България.
 

Оферти на Вариант ИР за двустаен Апартамент за продажба или под наем.

Продажба апартаменти. Според БДС двустаен Апартамент се състои от една стая (спалня), хол (дневна), кухня и сервизни помещения. Площта на Двустайните Апартаменти варира най-често между 65 и 80 кв.м застроена площ. Търсете по цена. Ако търсите двустаен Апартамент в гр. София изберете от списъка Град: София, и така Врна, Бургас или Добрич и после изберете квартал примерно Варна Левски, Аспарухово, Владиславово, Виница. По същият начин, ако търсите двустайни Апартаменти в к.к Слънчев бряг- първо изберете Област Бургас и след това Слънчев бряг. После задайте минимална и максимална цена на имота - двустайни Апартаменти и натиснете бутона "Търси".


Продажба апартаменти.

СРЕДНИ ЦЕНИ НА ИМОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ в момента нарастват,

но Вариант ИР ви предлага изгодни сделки с недвижимо имущество. Купете от Вариант ИР имот в строеж, ново строителство на преференциално ниски цени.
Вие имате възможност да изберете вида сделка (продажба или наем), вида имот (Апартаменти, къщи, земя, търговски площи) и населеното място (област или областен град), за което искате статистика. Всички цени на имоти са в евро.
Наемете Апартамент, Продажба апартаменти или къша, или бизнес имот, офис във Варна, Апартамент в София или Апартамент в курортно селище. Получете реална и актуална информация за цените на наемитеАпартамент в курортно селище, изберете имот от нас. Ние във Вариант ИР ще ви обслужим качествено. Вариант ИР и Вариант ИР Продажба апартаменти с минало и бъдеще на пазара на недвижимите имоти в страната. Продажба апартаменти.

Районите в България

Албена

На 12 км от Балчик, на 30 км от Варна и на 500 км североизточно от София, се намира курортът Албена - един от най- престижните ни български комплекси по Черноморието. Той е разположен до резервата "Балтата", който представлява лонгозна гора край река Батова. Това съчетание от свеж въздух, китна зеленина, златист фин пясък и изключително чиста вода придават особена прелест на този регион и затова курортът е наслада за всички възрасти. Плажната ивица е с дължина 5 км и ширина 150 метра. Комплексът е от европейска величина, защото разполага с много модерни хотели, разположени така, че да имат изглед към морския бряг и максимална възможност за изобилие от слънце.

Ален Мак

 
Ален Мак - "Журналист" е разположен на север от центъра на град Варна (25 минути с автомобил). До морето може да се стигне пеша, с автобус или с кола. Общата дължина на плаж Кабакум в района на Ален Мак е 2 километра. Иделно място за почивка и забавление.

Балчик

Курортный городок Балчик - расположен в 70 км от государства Румыния, в 40 км севернее города Варны, в одном из самых уютных черноморских заливов, защищенном мысом Калиакра. Балчик еще называют "Белым городом". Дворец королевы Марии с Ботаническим садом, музеи, старинные православные храмы (в городе с 15-тысячным населением их 5!), расположенные в виде амфитеатра дома, каменные лестницы и ухоженные источники делают этот романтичный город любимым туристами местом. Территория дворца расположена на двух уровнях. В верхней части, находящейся на покрытом зеленью скалистом возвышении устроен Ботанический сад, занимающем 35 га, в котором можно увидеть более 3000 растений потрясающей красоты, сожительствующих в нем, доказывая, что климат этой части болгарского Черноморского побережья одинаково подходит и флоре Средиземноморья, и редким растительным видам со всех концов света.

Бяла

Град Бяла е разположен на 53 км от г.Варна и летището. Тук има разкошна плажна ивица дълга повече от 3 километра и широка 80 метра. Град Бяла предлага възможност за спокойна почивка сред уникална природа.

Галата

 
Галата е квартал в град Варна и е на разстояние 12 км от идеалния център на Варна.Пътуването с автомобил отнема 10-12 мин.,а с градски траспорт 20-25 мин. Галата разполага с два плажа северен и южен в близост до района се намират месностите "Ракитника", "Зеленика", "Прибой", "Боровец", плаж "Фичоза" и плаж "Черноморец",където може да се слезе с автомобил до пясачната ивица.

Евксиноград

Местността Евксиноград се намира на 8 км източно от град Варна. Тук се намира и дворецът "Евксиноград", построен през 1882 година по времето на царуването на княз Александър Батенберг от австрийски архитекти. Дворецът "Евксиноград" се установява като лятна резиденция.

Камчия

Курортен комплекс “Камчия” се намира на 28 км южно от Варна и 5 км от магистрала Е-87 Варна – Турция. Разположен е край устието на живописната река Камчия, сред екзотичната лонгозна гора, водните лилии и рози на едноименния природен резерват, в непосредствена близост до Черно море. Плажните ивици са широки с пясъчни дюни.Климатът е изключително приятен. Летният сезон започва още през май и продължава до септември.

Обзор

 
Град Обзор се намира почти на равни разстояния между Варна и Бургас и отстои на 6 км южно от град Бяла. Населението му е около 2 000 жители. Това е едно от най- старите селища по нашето Черноморие. Днес в малкия парк на съвременния град са изложени останки от колони, капители и статуи от римския храм на Юпитер. Обзор е морски курорт, чиято плажна ивица достига близо 7 км.

Слънчев бряг

Слънчев бряг е разположен на 42 км северно от Бургас и на 434 км източно от София. На практика курортът заема територията между курортното селище Влас на север и Несебър на юг. Курортът разполага с около 120 хотела, 2 къмпинга и много места за развлечения. Голям е списъка с развлеченията, предлагани от черноморският курорт: сърфинг, водни ски, яхти, тенис-клубове, конна база, боулинг, открити и закрити басейни, мини-голф.

Златни пясъци

Курортът "Златни пясъци" е разположен на 17 км северно от гр.Варна. Заради природната си красота - прекрасен климат, уникален природен парк, фин златист пясък и даряващи здраве горещи извори, отдавна е прочут като перлата на българското Черноморие. Дългата плажна ивица на места достига над 100 м. ширина. Спокойната и чиста вода остава топла и през нощта, а слънчевите бани са възможни от май до октомври.

Слънчев Ден

Слънчев Ден е разположен на 10 км североизточно от Варна, непосредствено до комплекса Св.Св.Константин и Елена, само на 16 км от летище Варна. Той е луксозен морски курорт. Състои се от 4 красиви хотела, разположени на самия морски бряг сред зеленината на естествен парк, в тих уединен залив с източно изложение.Тук морето е кристално чисто, а плажът с дължина около 1 км – покрит с фин кварцов пясък. Сезонът започва още през май и продължава до октомври. Летните температури на въздуха са между 25 и 27 C, а на водата – 24 C.Красивата природа и модерните балнеоложки центрове превръщат комплекса в идеално място за почивка, възстановяване и ваканция.“Слънчев Ден” е член на националното движение “Син флаг” и от 1996 до 2001 е носител на международната награда “Син флаг” за чиста околна среда.

Св. Св. Константин и Елена

 
На 8 км южно от Зл. пясъци и на 9 км североизточно от Варна се намира най- старият български черноморски курорт "Св. Св. Константин и Елена". Изграждането му започва още през 1908 година. Разположен е в обширен парк, на територията на който има иглолистни и широколистни дървета - кипариси, ели, кедър и др. Множеството минерални извори се използват за откритите басейни с гореща вода и за балнеологичните комплекси, които предлагат лечение и спокойна почивка. В курорта са изградени много хотели, вили, бунгала и ресторанти. Любителите на спорта могат да поиграят тенис, волейбол, миниголф или да покарат сърф или водни ски. Плажът на курорта е с превъзходен ситен златист пясък.

SEO by Stoy Solutions