Имоти Варна - Агенция за недвижими имоти Вариант ИР е една от първите професионални агенции за

недвижими имоти в България

. Вариант ИР продава недвижими имоти в България, купува недвижими имоти в България, продава недвижими имоти в Варна, купува недвижими имоти в Варна, продава недвижими имоти в София, купува недвижими имоти в София, продава недвижими имоти в Бургас, купува недвижими имоти в Бургас, продава недвижими имоти в Добрич, купува недвижими имоти в Добрич.

Продава апартамент

в България, купува апартамент в България, продава апартамент в Варна, купува апартамент в Варна, продава апартамент в София, купува апартамент в София, продава апартамент в Бургас, купува апартамент в Бургас, продава апартамент в Добрич, купува апартамент, Продажба апартаменти в Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР

Продава къща в България, купува къща в България, продава къща в Варна, купува къща в Варна, продава къща в София, купува къща в София, продава къща в Бургас, купува къща в Бургас, продава къща в Добрич, купува къща в Добрич.

Продава имоти България

, купува имоти България, продава имоти Варна, купува имоти Варна, продава имоти София, купува имоти София, продава имоти,Продажба апартаменти Бургас, купува имоти Бургас, продава имоти Добрич, купува имоти Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР Продава земя

в България, купува земя в България, продава земя в Варна, купува земя в Варна, продава земя в София, купува земя в София, продава земя в Бургас, купува земя в Бургас, продава земя в Добрич, купува земя в Добрич.

Продава парцел

в България, купува парцел в България, продава парцел в Варна, купува парцел в Варна, продава парцел в София, купува парцел в София, продава парцел в Бургас, купува парцел в Бургас, продава парцел в Добрич, купува парцел в Добрич.

Продажба апартамент и хотел

в България, купува хотел в България, продава хотел в Варна, купува хотел в Варна, продава хотел в София, купува хотел в София, продава хотел в Бургас, купува хотел в Бургас, продава хотел в Добрич, купува хотел в Добрич.

Продава офис

в България, купува офис в България, продава офис в Варна, купува офис в Варна, продава офис в София, купува офис в София, продава офис в Бургас, купува офис в Бургас, продава офис в Добрич, купува офис в Добрич.

Агенция за недвижими имоти Вариант ИР Продава вила

в България, купува вила в България, продава вила в Варна, купува вила в Варна, Продажба апартаменти, продава вила в София, купува вила в София, продава вила в Бургас, купува вила в Бургас, продава вила в Добрич, купува вила в Добрич.

Продава магазин

в България, купува магазин в България, продава магазин в Варна, купува магазин в Варна, продава магазин в София, купува магазин в София, продава магазин в Бургас, купува магазин в Бургас, продава магазин в Добрич, купува магазин в Добрич,Продажба апартаменти.

Изберете Вид на имота (imot) (Апартаменти, Къщи и вили, Парцели, Бизнес имоти, Под наем и Ваканционен.) в зависимост от имотът, който търсите.Продажба апартаменти. За да търсите имоти в конкретен район - изберете от списъка Град: и после изберете град или село в областта. Продажба апартаменти. за село в България, град в България.
 
Имаме апартаменти, къщи и парцели за продажба, земи за продан в с.Игнатиево, с.Изгрев, с.Кривня, с.Константиново, с.Искър, с.Невша, с.Неново.
Знаете ли, че Вариант ИР продава тухлена къща, масивна къща, ново строителство в с.Приселци, с.Николаевка, с.Момчилово.

Близо до Кранево се намира с.Осеново, където имаме имоти за продажба.


Селски къщи във Варненско.

Лесно можете да купите имот в с.Садово, с.Слънчево, с.Снежина, с.Старо Оряхово,търся жилище.
Само на 15 км от Варна по краезерния път и на 5км от Езерово Вариант ИР продава къща, земя, парцел в с.Страшимирово.
Продажба апартаменти, търся да купя жилище. Къща в тих район, курортите или на място с добри кумуникации - с.Цонево Имаме апартаменти, къщи и парцели за продажба, с.Тутраканци, с.Шкорпиловци - открийте своя имот. Продажба апартаменти..
Вариант ИР продава купува или продава, под наем, приятни места за почивка, евтини и луксозни жилища предлагаме за чужденци и на българския пазар на неджижими имоти.
Нашият успех се гради на личния опит и познаването на българския пазар за недвижими имоти. За 12 години нашата семейна компания се е специализирала в продажба на голямо разнообразие от недвижими имоти, раположени по Черноморското крайбрежие, в големите градове.
Имоти Варна, Апартаменти във Варна, имоти ново строителство,промишлени имоти, жилище, бизнес имоти, парцели, офиси, вили, къщи, имоти, гарсониери, имоти, луксозни мезонети, двустайни, тристайни, боксониери, директно от строителя Апартаменти Бриз Варна. Продажба апартаменти. Имаме апартаменти, къщи и парцели за продажба

Добре дошли в сайта на Вариант ИР недвижими имоти!

Вариант ИР е една от първите професионални агенции за недвижими имоти в България. Нашият успех се гради на личния опит и познаването на българския пазар за недвижими имоти. За 17 години нашата семейна компания се е специализирала в продажба на голямо разнообразие от недвижими имоти, раположени по Черноморското крайбрежие - къщи, вили, земя, апартаменти, хотели. Независимо от това дали търсите да закупите, да наемете, желаете да продадете недвижим имот, или просто имете нужда от съвет, нашият професионален екип ще ви помогне. Надяваме се този сайт да бъде от полза при намирането на най- добрия вариант за Вас в морето от информация. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим имотът, който отговаря точно на вашите изисквания.
Обадете ни се на 052 604 373 и 00359 878 872503 или ни пишете на office@variantir.com

» Още за нашата компания
 
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 96 кв.м.

Район : Нептун
Бр. спални : 2

Тристаен апартамент на ул. Братя Миладинови над ул. Пирин. Състои се от коридор, Г-образна кухня-трапезария, хол, две спални, баня, тоалет, килер. Сменена дограма, частично ремонтиран. Сградата е от последното панелно строителство с много добре поддържани общи части.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 68 кв.м.

Район : Младост
Бр. спални : 1

АПАРТАМЕНТ С ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ, ИЗЦЯЛО ЮЖЕН в кв.МЛАДОСТ. Състои се от коридор, кухня-трапезария с усвоена тераса , две големи стаи, тераса, баня и тоалет, килер, маза. PVC дограма. Намира се близост до детска градина, училище, супермаркет и автобусни спирки на градски транспорт. Простор, зелени площи, детски площадки и възможност за безпроблемно паркиране.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 1600 кв.м.

Район : Идеален Център

Луксозно реновирана сграда, паметник на културата, в идеалния център на г.Варна. Състои се от сутерен и партер - в момента ресторант с обща площ 740кв.м. , и три етажа офиси с изключително луксозно изпълнение. Сградата е с панорамен външен асансьор, централна климатизация, паркоместа. Парцел: 373 кв.м РЗП на сградата: 1600кв.м + 80 кв.м закрита тераса Сградата е ъглова с лице: 15м към ул. „Антим I” и 22 м към ул. „Братя Шкорпил”.Тротоар: 6 м ширина. Дограмата на цялата сграда е от масивно дърво (отвън - американски избелен дъб, отвътре – венге); стъклопакет – нискоемисийно стъкло, цвят - суперсилвър, два пласта по 6 мм. Всички вътрешни врати са от масивен абанос. Височина на вратите – 2,10 м Отопление и охлаждане: на партера и сутерена е с газ метан, първи, втори и трети етаж – ел. Захранване агрегати на Дайкин (Daikin) Сградата е окабелена за вътрешно и външно видео наблюдение. Окабеляване за Интернет, телефон, кабелна телевизия Ел. инсталация: Сградата е захранена с 200 kw ел. енергия, подсигурено е двойно захранване с време на превключване - 0,5 сек. Въздуховодите в сутерена са изработен от пенополиуретан, двустранно каширани с алуминиево фолио. Има заложени четири броя рекоператори “Сауда – Торнадо”, всеки с въздухообмен 400 куб. на час. Асансьор: вместимост 6 лица, възможност за използване от инвалиди. Ограда: каменна с пана от ковано желязо Портал: ковано желязо, височина – 2,60м, ширина 2,40м Двор: 100 кв.м , покрит с тротоарни плочи с размер 60х60см и дебелина 3 см от естествен варовик блустоун (производство Белгия) Покрив: покрива по скатовете на сградата е изработен от цинкова ламарина (99% цинк и 1% титан) производство на австрийската фирма RHEINZINK Фасада: новите каменни орнаменти на фасадата (фронтони , пиластри, конзоли, главни корнизи, междуетажни корнизи, подпрозоречни корнизи, облицовка) са изпълнени от врачански камък. Всички орнаменти са подлети с бетон към старата тухлена зидария и са закрепени с фусове от неръждавейка и SIKA AnchorFix лепило. Старите каменни орнаменти фасадата (фронтони , пиластри, конзоли, главни корнизи, междуетажни корнизи, подпрозоречни корнизи, облицовка) са реставрирани с ALBARIA INTONACO и ALBARIA INIEZIONE 100, разтвор наподобяващ стария римски цимент. По същата технология са реставрирани тракийските гробници в село Крън. Цялото дострояване и възстановяване на старата част е извършено с високо качествени материали. Цената е без ДДС.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 600 кв.м.

Район : Идеален Център

Превъзходна инвестиция! Малък, добре разработен хотел в идеалния център на Варна! Сградата е нова, от 2002г., с чудесна архитектура, вдъхновена от къщите на стара Варна, строени в началото на 20-ти век. Хотелът е разположен на ключово място в близост до Операта, Катедралата, площад "Независимост", жп гарата и плажа. Разполага със 17 напълно обзаведени стаи /всяка със самостоятелен санитарен възел/ и 1 апартамент. Всяка стая е оборудвана с минибар, кабелна телевизия, телефон и климатик. На разположение на гостите са и ресторант, лоби-бар с лятна градина и СПА център. Сградата разполага с локално парно и слънчеви колектори. Парцел с площ 230 кв.м.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 101 кв.м.

Район : Левски
Бр. спални : 0

Апартамент с чиста застроена площ 85 кв. м /101кв. м с общите части/, разположен на трети етаж от общо 6 етажа. Имотът се състои от просторна светла дневна с кухненски бокс и трапезария /30 кв. м/, с излаз на тераса тип лоджия, две спални /13 кв. м всяка/ с излаз на обща тераса, широк коридор /9 кв. м/, отделни баня и тоалет. Изложението е югоизток /дневна/ - юг /спални/. Жилището се продава необзаведено, с кухненски шкафове и оборудвани санитарни помещения. Подовото покритие в стаите е ламинат, кухненският бокс, коридорът, терасите и санитарните помещения са с теракот. Сградата е с асансьор, въведена в експлоатация през 2009 г, oбщите части са добре поддържани. Към жилището има подземно паркомясто, включено в цената. Намира се до хипермаркет Билла, Търговски център Mom's and Me Center, 10-и пощенски клон, жк.Чайка.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 80 кв.м.

Район : Окръжна Болница
Бр. спални : 1

Апартамент с отделна кухня! Жилище с чжп 72 кв.м се състои от коридор, килер, баня/тоалет, хол около 25 кв.м. с излаз на тераса; спалня около 17 кв.м и кухня 10 кв.м като и двете стаи с излаз на обща тераса. Апартаментът е с подови настилки - ламиниран паркет и теракот, дървена дограма, изложение изток/запад, среден, топъл, поддържан. Изба 9 кв.м.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 168 кв.м.

Район : Спортна Зала

Представителен офис, който се намира на партерния етаж на новопостроена сграда. Застроената полезна площ е 168 кв. м. Състои се от приемно помещение, заседателна зала, кабинет, просторно работно помещение във вътрешността, както и обширно работно помещение на сутеренен етаж, 2 санитарни възли. Офисът е с луксозен италиански гранитогрес, дървена облицовка на стените, артистично осветление, озвучаване, централна климатизация, вентилация и противопожарно известяване. Екстериорът на офиса е решен с високи витрини към две улици и вечерно осветление.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 154 кв.м.

Район : Гръцка Махала
Бр. спални : 3

Продавам етаж от къща намираща се на 200 метра от Морската градина. Кооперацията е на 3 етажа, в добро поддържано състояние. Апартаментът е с чжп 120 кв.м + терсата 16 кв.м, към апартамента има прилежащо мазе в сутерена 18 кв.м със санитарен възел и малък прозорец. Жилището представлява: просторен хол с трапезария и кухн. бокс около 45кв. м. (в хола има възможност да се изгради камина), от които по желание би могла да се обособи 3-та спалня /ок.15кв.м./, 2 спални по ок.15кв.м, 2 сервизни помещения: малка баня с тоалет и голяма баня с тоалет които са по БДС. Имотът е след основен ремонт: сменени са ВИК и ЕЛ. инсталации, дограмата е немска 5 камерна, натурален паркет във всички стаи, във всяка стая има прекарани изводи за климатик. Жилището се намира на първи етаж над партер с изложение: изток/юг. Има възможност за закупуване на стая със статут на офис /ок.15 кв.м/ за персонал на същият етаж. Продава се и гараж с канал в двора на кооперацията.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 368 кв.м.

Район : Гръцка Махала

Заведение в бизнес сграда с чиста застроена площ 319, 40 кв. м (367, 89 кв. м с общите части), разположен на сутеренен етаж. Състои се от предверие/гардеробна, основна зала, сцена за жива музика и дансинг, кухня (виж скица), бар, две санитарни помещения за клиентите, стаичка за персонала с отделен санитарен възел, вентилационно. Има 2 входа, напълно завършен, включително вентилация, климатизация, озвучаване. Подходящ е както за бар/нощно заведение, така и за фитнес зала, зала за аеробика и зала за танци. Цената е без ДДС. В същата сграда продаваме офис и мезонет. Намира се до Областна дирекция на полицията Варна.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 63 кв.м.

Район : Гръцка Махала

Административна сграда - реновиран памятник на културата. Офис с чиста полезна площ 53 кв.м с два входа и представлява: основна зала, сервизно помещение и зимна градина. Обзаведен. Цената без ДДС. В същата сграда продаваме още офис 125 кв.м на цена 139 000 евро без ДДС. Намира се до Областна дирекция на полицията Варна.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 75 кв.м.

Район : Зк Тракия
Бр. спални : 2

Апартамент на две нива с чжп 62 кв.м. състои се от дневна, спалня, коридор, баня-тоалет; 2-о ниво: спалня с панорамна гледка и изход към покривна тераса. Хол и спалня със скосявания; второто ниво е свързано със сгъваема моряшка стълба, но по желание клиента, за сметка на строителя, може да се постави трайна стабилна стълба. Въпреки скосяванията, апартаменът е много светъл и слънчев; изложение: 1-о ниво: изток/запад, 2-о ниво: изток/юг. Апартаментът е по БДС стандарт - шпакловани стени, поставена външна врата и PVC дограма 'Rehau', подове на циментова замазка, изводи за осветителни тела и контакти. Сградата е напълно завършена с АКТ 16, луксозно изпълнени общи части-гранит и каменна облицовка, хидравличен асансьор. Модерна визия, качествено строителство. Намира се на много комуникативно място; в близост да главни булеварди, спирки на градският транспорт, училище, пазар.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 40 кв.м.

Район : Електрон

С лице на улица с човекопоток, до голям супермарект. Помещението е със статут на магазин. В съседство продаваме подземен гараж 17.5 кв.м, който може да се ползва за склад, на цена 15 500 лв. https://www.google.bg/maps/@43.217671,27.9235247,3a,90y,77.85h,87.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgV13RC-oIFbnO0qWsAzX1g!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 57 кв.м.

Район : Левски
Бр. спални : 0

Новопостроена сграда с разрешение за ползване от 2016 година. Имотът е завършен по БДС; поставени са блиндирана и интериорни врати. Апартаменът е с чжп 47 кв/м. и се състои от входно антре, дневен тракт с кухненска част, спалня, баня с тоалет, две тераси и прилежащо избено помещение /4 кв. м/; изложение-изток/юг. Възможност за закупуване на паркомясто на цена от 3 500 евро. В близост до втори корпус на ВИНС.За информация и оглед цитирайте този номер 13340.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 76 кв.м.

Район : Гръцка Махала
Бр. спални : 1

Луксозна жилищна сграда на метри от морето. 3 аналогични апартамента на ет. 3, 4, с изложение: изток/запад. Дневна 26 кв.м, спалня 12 кв.м, баня 5 кв.м, 2 тераси. Луксозно завършени общи части, портиерна, висок клас входни врати /отключвани чрез пръстов отпечатък/. Сградата ще бъде изградена с висококачествени материали. В цената е включено паркомясто към всяко жилище. Начало на сторителството април 2017 г, продължителност на строителството 16 месеца. Код 13335
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 125 кв.м.

Район : Гръцка Махала
Бр. спални : 3

Административна сграда - реновиран памятник на културата. Офис - мезонет с чиста полезна площ 108 кв. м, разположен на четвърти и пети етаж, разделен с два отделни входа (при желание могат обратно да се обединят). Първи вход: долно ниво се състои от входно антре, баня - тоалет, просторна дневна с кухненски бокс. По стълбичка се стига до второ ниво, където е разположена спалня. Втори вход: антре, две помещения с тераси, баня - тоалет. Имотът се ползваше за живеене и се продава с налично обзавеждане и оборудване. Подовата нстилка във всички помещения е теракот. Стените са боядисани с латекс. Санитарните помещения са с теракот и фаянс, напълно оборудвани. Поставена е ПВЦ дограма. Отоплението е с електричество (има климатици навсякъде). Цената е без ДДС! Предлагаме още в същата сграда: офис на партера 63 кв.м на цена 46 400 евро. и представлява едно голямо помещение с два отделни входа, остъклена зимна градина с излаз към тераса; и заведение/помещение в сутерена. Паркирането е свободно в района. Намира се до Областна дирекция на полицията Варна.
big example of an image
Град : *Варна област
Площ : 82 кв.м.

Район : м-т Траката
Бр. спални : 1

Партерен апартапен с тераса тип двор в уникална като архитектура, дизайн и изпълнение сграда, представляваща затворен ВИП-комплекс с едва 18 апартамента и фантастична морска панорама! Апартаментът се състои от хол, спалня, баня с тоалетна, антре, тераса тип двор. Продава се с напълно готова баня с душ-кабина с кристално стъкло, душ Grohe, бойлер, най-висок клас фаянс (Испания) и дизайнерски сет на мивката. На разположение на собствениците в сградата са просторен и озеленен двор, два басейна (голям и детски) с отопление на водата, джакузи на покрива, СПА-център, подземен паркинг, бар-барбекю. Паркомясто в подземния паркинг на цена 6900 евро.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 104 кв.м.

Район : Гръцка Махала
Бр. спални : 2

Луксозна жилищна сграда на метри от морето. 2 аналогични апартамента на ет. 3 и 4, с изложение: изток/запад. Дневна 30 кв.м, 2 спални 14 и 12 кв.м, баня 5 кв.м, 2 тераси. Луксозно завършени общи части, портиерна, висок клас входни врати /отключвани чрез пръстов отпечатък/. Сградата ще бъде изградена с висококачествени материали. В цената е включено паркомясто към всяко жилище. Начало на сторителството.02.2017 г, продължителност на строителството 16 месеца. Код 13326
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 100 кв.м.

Район : Чайка
Бр. спални : 2

Голям светъл апартамент до Морската градина с прекрасна гледка към морето . Изложение изток/юг. Обзаведен с бяла техника и всичко необходимо. Дневна/трапезария, две спални, хол, кухненски бокс, килер, баня, отделна тоалетна, две големи тераси. Подови настилки на стаите - ламинат и паркет. Код 13321
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 390 кв.м.

Район : Жп Гара

Напълно оборудван хотел в близост до гаров площад, морска гара, множество бизнес сгради, банки и други институции. Парцел с площ 100кв.м. Срадата е архитектурен паметник на културата с разгърната застроена площ от 390 кв. м. Хотелът разполага с: партер - бар 126 кв.м плюс сутерен 100 кв.м, хотелската част, обхваща последните два етажа по 98 кв.м всеки и се обслужва от отделна стълбишна клетка. Напълно реновиран, всяка от стаите е оборудвана със спалня, легла, телевизор, кабелна, интернет, климатик, обзаведени кухненски боксове, собствена баня. Стаи: икономична двойна стая, студиен апартамент, четворна стая, джуниър суит, двойна стая. Входа на търговската част на сградата е разположен на партера с лице към главна улица. Земя 100 кв.м. Възможно надстрояване на един етаж.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 194 кв.м.

Район : Център
Бр. спални : 3

Просторен и светъл апартамент с чжп 169 кв.м, състоящ се от 4 стаи (за размери вижте скицата), едната е преходна; 2 тераси, от които едната е панорамна. Има големи възможности за преустройства. Изложение: юг/запад. Състояние - БДС. Сградата е с топлоизолационна система Baumit, без асансьор. На метри от Катедралата, Централна поща. Код 13271
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 155 кв.м.

Район : Център
Бр. спални : 3

Апартамент с чжп 136 кв.м, състоящ се от дневен тракт (34 кв.м) преходен към една спалня (23 кв.м), още 2 спални, баня / тоалет, 2 балкона, избено помещение. Изложение: югозапад: хол, една спалня / северозапад: 2 спални, голяма тераса, от която може да се изгради стълба към подпокривната тераса 20 кв.м. с право на ползване. Състояние - БДС. Сградата е с топлоизолационна система Baumit, ремонтиран покрив с гаранция до 2026 г., без асансьор. На метри от Катедралата, Централна поща. Код 13269
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 160 кв.м.

Район : Морска Градина

Просторен офис под наем в сърцето на Морската градина срещу Градински център Мимоза. Помещението се намира на партерен етаж в представителна и модерна сграда с изглед към Морската градина и Варненския залив. Помещението е с площ от 160 кв.м, оборудвана кухня и две санитарни помещения. Възможности за реклама наоколо. Код 13268
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 44 кв.м.

Район : Чайка
Бр. спални : 0

Топла и светла гарсониера с източно изложение, изглед към вътрешен тих, спокоен двор. Кухнята е разширена за сметка на усвоения балкон, към стаята остава остъклен балкон. Жилището се отоплява на печка с изградена инсталация на целият апартамент, вкл. и банята, с водна риза. Към апартамента има 2 броя изби с обща площ около 7 кв.м. Има достатъчно паркоместа пред блока. Намира се на 500 м от морето, районът е с много зеленина и комуникации. Код 13258
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 104 кв.м.

Район : Бриз
Бр. спални : 1

Двустаен апартамент с чжп 94 кв.м, продава се с цялото налично обзавеждане. Състои се от: просторна всекидневна с кухненски бокс, голяма спалня, баня с тоалет, килер и открита тераса тип двор с много зеленина. Намира се в затворен комплекс в местността Св Никола. Комплексът разполага с красиво озеленен двор с басейн, барбекю, паркинг и 24 часова охрана. Такса обслужване 100 лв/месец. Изцяло асфалтов път, всички комуникации налични. Код 13246
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 57 кв.м.

Район : Възраждане
Бр. спални : 2

Без комисион от купувача! Нов апартамент до ключ! Апартамент с чжп 50 кв.м състоящ се от: дневен тракт 24 кв.м, спалня 13 кв.м, баня с тоалетна, килер, тераса към дневната. Апартаментите в сградата се издават с ПВЦ дограма, ламинат, MDF врати, външна блиндирана врата, ключове и контакти, ВиК, баня и тоалет завършени до ключ, домофонна инсталация, изграден тръбен път за климатици. Общите части са луксозно изпълнени, настилка гранит, парапет инокс, луксозна асансьорна кабина. Очакван срок на Разрешение за ползване юли 2017 г. Районът е изключително комуникативен и предпочитан за живеене. В близост са разположени автобусни спирки, детска градина, училище, заведения, супермаркет, търговски обекти. Код 13236. В същата сграда се предлагат и тристайни апартаменти на цени от 53500евро, както и паркоместа и гаражи.
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 100 кв.м.

Район : Център
Бр. спални : 2

Топ място: около Общината. Апартамент с чжп 100 кв.м: всекидневна с кухненски бокс около 20 м2 с излаз на панорамна тераса, 2 спални ок. 18 м2 с южно изложение, голям хол около 25 м2 също с излаз на тераса, голяма баня, тоалет и мазе ок.8 кв.м. За тотален основен ремонт. Код 13213
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 88 кв.м.

Район : Левски
Бр. спални : 0

Отлична инвестиция! Ателие с чжп 74 кв.м., разделено на 2 апартамента с отделни входове: ап.1 - дневна с кухненски бокс с преход към спалня с дрешник, баня с тоалетна, панорамна тераса ок.4 кв.м; ап.2 - голяма дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, панорамна тераса ок. 5 кв.м. Стената между апартаментите не е носеща, може да се обединят заедно 2-та апартамента. Изцяло обзаведени с мебели, техника, климатици; готови за живеене или отдаване под наем. Мазе 5 кв.м. Намира се до Техническия университет, което го прави идеален за отдаване под наем; в същото време е в близост до училище, детска градина, супермаркети, заведения и всичко необходимо за живеене. Код 13187
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 65 кв.м.

Район : Чайка
Бр. спални : 1

Апартаментът е с перфектна локализация на първа линия в квартал Чайка, до Делфинариума, Морската градина и в близост до курортна поликлиника, автобусни спирки. Апартаментът е на първи етаж, частично обезопасен е, частично с PVC дограма, с паркет във всички стаи. Състои се от просторен коридор, просторни спалня и дневна, трапезария с кухненски бокс; баняс тоалет, просторен остъклен балкон и избено помещение. Апартаментът е с топлоизолация, след частичен ремонт и е в прилично състояние с възможност за някои подобрения или преустройства. Код 13174
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 58 кв.м.

Район : Бриз
Бр. спални : 1

Продавам двустаен апартамент с чжп 47 кв.м, непреходен, с югозападно изложение. Жилището е по БДС, с инсталирана климатична мултисплит система САМСУНГ, домофонна система, оптични връзки - интернет и TV, блиндирана входна врата, PVC дограма с нискоемисийно К- стъкло и пълнеж от инертен газ. Сградата е с асансьор до подземния гараж. Намира се в жилищен комплекс от затворен тип Акварел резиденс с 24-часова охрана и видеонаблюдение. Такса обслужване: 8 евро/кв.м в годината. За живущите в комплекса големи намаления в СПА зоната с закрит басейн, фитнес залата, сауната. В двора на комплекса: тенисна маса, детска площадка, вътрешен парк с борови дървета,зони за почивка и игра. В близост се намират автобусни спирки, учебни заведения, Морска градина. Възможност за наемане или закупуване на паркомясто в подземен или наземен паркинг. Код 13173
big example of an image
Град : *Варна
Площ : 0 кв.м.

Район : Военна Болница
Бр. спални : 3

Продавам къща - вила 1999 година, двуетажна по 100 кв.м.: ет.1 - гараж, лятна кухня, голям килер; ет.2 - дневна с кухненски бокс, 3 сплани, баня с тоалетна, остъклена тераса. Висок таван (подпокривно пространство). Изложение: изток/запад. Къщата е законна, има ток, вода, септична яма, в непосредствена близост до канализацията. Дворно място 450 м2. В двора е изградено барбекю, и постройка за градински инструменти. Намира се над Военна болница. Код 13141

Продажба апартаменти В непосредствена близост до град Варна

-

търси къща в с.Звездица

, търся къща в с.Здравец, с.Равна Гора, с.Рудник, търся къща в с.Игнатиево, търся къща в с.Изгрев, търся къща в с.Кривня,

търся къща в с.Константиново

, търся къща в с.Искър, търся къща в с.Невша, търся къща в с.Неново.


Продажба апартаменти, Продава масивни тухлени къщи в с.Приселци, с.Николаевка, с.Момчилово, с.Осеново, с.Садово, с.Слънчево, с.Снежина.

Защо да не купите имот близо до морската столица на България - Варна

търся къща в с.Старо Оряхово, с.Страшимирово, с.Цонево, с.Тутраканци, Продажба апартаменти с.Шкорпиловци.

Имоти по Черноморието или близо до Добрич

- гр.Балчик, Апартамент гр.Каварна, Апартамент гр.Шабла.
Апартамент в к.к.Албена или къща, парцел в с.Дебрене, с.Ваклино, с.Божурец, с.Дуранкулак, с.Гурково, с.Българево купете от Вариант ИР. Продажба апартаменти..
Продажба апартаменти с.Рогачево, с.Росеново, с.Камен Бряг, с.Кранево, с.Оброчище, с.Пленимир, с.Могилище - Вариант ИР продава селски имот в България, Апартамент .

SEO by Stoy Solutions